Üdvözlünk a Vasemberek Klubjának honlapján! 

Az egyesületünk 2003-ban alakult. 10 lelkes triatlonista megelégelte, hogy hosszútávosként egyik egyesületben sem talál igazán otthonra, így megalapították a Vasemberek Klubját, Magyarország első hosszútávosokat is szívesen fogadó egyesületét. 
Az egyesület azóta kinőtte magát és minden lelkes amatőrt szívesen lát soraiban. 
Az elmúlt időszakban rengeteg eredményt értünk el, csak hogy al egnagyobakat említsük: Tagjaink 3-szor indultak az Ironman mekkájában, Hawaii-on, a világbajnokságon. 
2 világbajnoki címet gyűjtöttek be, kombinációs triatlonban. 
12 országos bajnoki címet hoztak el. 

Az egyesületünket mégsem az eredmény orientáltság jellemzi, inkább a kötetlen baráti összefogás, a családiasság és a jó hangulat. 

Célunk, hogy tagjaink jól érezzék magukat az edzéseken, kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek.  Hosszú távon szeretnénk családbaráttá formálni egyesületünket, hiszen az emberek igénye, hogy kisgyerekkel is tudjanak mozogni. 

Az egyesületük tagjai amatőr sportolók, de a szakmai háttér Profi! Szeretnénk, ha az a kevés szabadidőt és ráfordított időt, energiát, minél jobban tudnák kamatoztatni, akik eredményeket is szeretnének az élmények mellé. 

Ha szimpatikusak vagyunk, szívesen látunk mindenkit egy-egy edzésre! Ha pedig az edzések is tetszenek, akkor a tagjaink sorába! 
Jelentkezni lehet e-mailen, telefonon, de akár személyesen is! 

Hír Rólunk


<